Termeni şi condiţii

Găzduirea paginii Ongo.ro aparţine firmei Confhotel-Net. Kft. înregistrată în Ungaria.

Utilizarea serviciilor se face pe propria ta răspundere. Răspunderea pentru informaţiile introduse de către utilizatorii acestui site aparţine în mod exclusiv utilizatorilor respectivi. Răspunzi pentru operaţiile tale executate cu numele tău înregistrat, precum şi pentru păstrarea parolei tale în siguranţă.

Gazda paginii nu-şi asumă răspunderea pentru eventualele pagube cauzate de funcţionarea în mod diferit faţă de aşteptări a paginii.

Conţinutul paginii ONGO.ro este încărcat de către utilizatori, motiv pentru care ei îşi asumă răspunderea şi nu gazda.
Nu folosiţi cuvinte cu caracter obscen, injurios sau defăimător în nici una dintre secţiunile acestui site.
În privinţa veridicităţii imaginilor încărcate şi a drepturilor de autor, administratorul (site-ului) nu îşi asumă nici o responsabilitate, dar îşi rezervă dreptul de a şterge imaginile care aduc atingere drepturilor de autor sau drepturilor altora. În cazul unui abuz grav, ştergerea imaginilor atrage după sine şi suspendarea sau chiar ştergerea contului utilizatorului respectiv.

Pe pagina ONGO.ro poţi încărca conţinutul numai cu permisiunea proprietarilor sau a unei a treia persoane.

În ceea ce priveşte conţinutul încărcat , Ongo.ro are dreptul să publice pe alte site-uri de Internet conţinutul sau o parte din conţinut. Odată cu conţinutul va apare de obicei şi sursa .

Toate serviciile oferite de Ongo.ro pot fi utilizate numai în scopuri legale. Sunt interzise transmiterea, stocarea sau prezentarea de informaţii, date sau materiale care încalcă legile româneşti şi internaţionale. Printre acestea putem enumera, dar nu se limitează numai la: materiale copiate fără permisiunea proprietarilor, materiale care proferează ameninţări sau au caracter obscen, materiale "numai pentru adulţi", materiale protejate de secrete comerciale sau cu un alt statut. Ongo.ro este un site cu ajutorul căruia utilizatorii au posibilitatea să îşi creeze gratuit un cont prin care au acces la discuţii pe forum.Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile puse la dispozitie prin intermediul lui, trebuie să accesaţi www.Ongo.ro şi să completaţi formularul de înscriere, cu ajutorul unui computer conectat la internet.
Pentru a folosi serviciile oferite de site, vă obligaţi să:
Dacă veţi furniza informaţii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Ongo.ro are dreptul să suspende sau să desfiinţeze contul dumneavoastră şi să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Prin această înscriere eşti de acord să primeşti e-mailuri de informare despre ultimele ştiri, campanii, evenimente din partea Ongo.ro. Administratorii site-ului se obligă să nu divulge adresa ta de e-mail unei a treia părţi.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Confhotel-Net kft şi de exemplu, şi de C –Travel.hu. Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinuţul acestor condiţii generale de utilizare.

Aceste pagini pot conţine greşeli tehnice sau erori de traducere.