Statiunea Constantin si Elena

Bulgaria Constantin si Elena

Durata şederii: 26. Jun. 2006.  - 02. Jul. 2006. (6 zi)

2 păreri I Vizualizari: 1 468 Adăugat pe: 26. Apr. 2009. küldd el ismerősödnek
avatar Bogdan22

Tichete: Constantin  Elena 

Am fost la bulgari, in 2006, in statiunea Constantin si Elena, aflata la 6km N de Varna, unul din cele mai importante orase ale Bulgariei.
Raportul pret calitate este excelent, am stat la un hotel de 4*, insa cu dotari ce se apropiau de 5*. Insa drumul prin Bulgaria, atitudinea oamenilor, arata ca ei sunt cu cel putin 10 ani in urma Romaniei.
Noroc de investitiile majore facute in turism, facute de straini.
Chiar si asa, sejurul in Bulgaria a fost o experienta agreabila, iar pt cei ce doresc o statiune linistita, Constantin si Elena e exact ceea ce au nevoie.
Spune-ţi părerea despre această cronică de călătorie!
0 (0 păreri)
Te rugăm să te loghezi pentru a-ţi spune părerea!
Păreri:
coste - 2009.08.08. 10:48

Eu am stat la Hotel Imperial park-Prima Life un hotel minunat in statiunea Yassmine Hamamet cea mai moderna statiune si cea mai noua.Intra pe site Tunisia apoi hotelul si statiunea si iti arata tot.Poti sa intri si prin satelit harta,hotelul si ti-l arata.Este o experinta nemaipomenita,e totusi Africa de nord.Ce ai ales demipensiune sau all inclusiv?Sa-mi spui tot ce scrie pe chitanta de incasare a biletului.Sa te pregatesti de ce e mai frumos.Scrie-mi ce perioada ca acolo e f.cald acuma,sa te pregatesti.Iarna cel mai frig este 5 grade .pa

Steel79 - 2009.08.07. 15:06

Salut! La ce hotel ai stat? Eu am ales Rubin, nu stiu daca este chiar de 4 stele dar sper sa fie o vacanta placuta! Nu sunt foarte pretentios!O zi placuta!


Dacă vrei să-ti adaugi părerea, alege intrare sau înregistrează-te dacă nu eşti încă utilizator.

Albumul

evenimentelor

Îţi recomandăm

pentru atenţie