Niciodată nu mai merg în Corfu!!!

Grecia Corfu Villa Spiridoyla

Durata şederii: 21. Jul. 2007.  - 28. Jul. 2007. (7 zi)

4 păreri I Vizualizari: 3 121 Adăugat pe: 23. Mart. 2009. küldd el ismerősödnek
avatar tripylipstick
Niciodată nu mi-am imaginat că în timpul unui concediu o să-mi doresc să fiu acasă. Prima experienţă negativă a fost cazarea din Sidari. Am rezervat o casă întreagă, când am ajuns acolo gazda ne-a şi cerut să plătim jumătate din preţ. Apoi ne-a spus să nu aruncăm hârtia igienică în vasul WC-ului, fiindcă o să se înfunde.( Toţi locuitorii insulei procedează la fel, asta m-a deranjat un pic) Ne-a informat mai târziu că degeaba este piscină, ea nu va irosi apa pe noi.

Aşa că timp de o săptămână nu puteam decât să ne închipuim ce bine ar fi să ne bălăcim cu gaşca în piscină. Într-o după-amiază, în jur de 6 jumătate, am decis să mergem pe malul mării. Aici au vrut să ne ceară 3 euro pentru şezlonguri, noi am refuzat desigur, de ce să plătim 3 euro pentru câteva minute? Tipul de la caserie a uitat să ne atenţioneze că apa mării este poluată cu ulei. Eram acoperiţi cu ulei din cap până-n picioare, a trebuit să ne spălăm cu acetonă. Vă imaginaţi cât de plăcut a fost.

Şi dacă vorbim de cinste, aş vrea să zic că nicăieri nu am văzut oameni mai răi ca aici. Nu înţeleg de ce nu se comportă omeneşte cu turiştii, cei care sunt sursa lor de bani. Infrastructura este groaznică: nu puteţi plăti niciunde cu cardul, nu sunt bancomate, există numai o firmă de taxi, unde abia vorbesc engleză. Preţurile sunt cosmice. O cină pentru 4 persoane (aperitiv+fel principal+două carafe de vin) ne-a costat 200 de euro.

Negustorul care ne-a împrumutat motociclete a vrut să ne taxeze pentru o jumătate de zi ca pentru un interval de 24 de ore. Asta chiar m-a înfuriat. Se pare însă că în Corfu timpul este calculat altfel. Am aşteptat o groază pe aeroportul care semăna maidegrabă cu o staţie veche de tren. Nimeni nu ne-a informat despre nimic, nici nu am ştiut dacă mai ajungem acasă. Nu am primit mâncare sau băutură, chiar dacă ar fi fost nevoiţi să ne garanteze asta după trei ore de aşteptare.
Spune-ţi părerea despre această cronică de călătorie!
10 (1 păreri)
Te rugăm să te loghezi pentru a-ţi spune părerea!
Păreri:
babice - 2009.11.12. 10:40

Am fost in Corfu in vara asta. Am stat la Benitses, pe coasta de est. Hotel de 2 stele, camera la strada. Apa superba, am inchiriat un scooter cu 40 euro pe saptamana cu care am trecut si prin Sidari, numai sa vad Canal d'amour. Insula mi s-a parut superba.

manuela12 - 2009.06.27. 19:32

Ok , nu am fost aici ,dar anul acesta am avut norocul sa beneficiez de un program promotional pentru Tenerife cu cazare gratuita intr-un apartament de 4 stele cu vedere la ocean.Suna tentant , nu? Atunci scrie-mi si mergi si tu gratuit pe adresa: manu_ela_tene@yahoo.com

maryus - 2009.04.29. 08:45

nu esti singura care a patit asa ceva.de cate ori plec in grecia treb sa se iveasca ceva neplacut( sant sofer de tir). nu ai cu cine sa vb iar dak treb sa fli ceva vb cu ei de te dor mainile. nu vor decat sa-ti ia banii si atat. drumuri bune sa ai pe unde te duci.o zi faina

Alexe - 2009.04.01. 15:51

imi pare rau sa aud asta ...cred ca nimei nu si-ar dori sa pateasca asa ceva. eu am avut o dezamagire vis-a vis de cazare in insula thassos-skala rachoni. era o parte mai nou a hotelului si un nerenovata si noi am avut parte de acea parte a hotelului nerenovata. zona este superba, dar hoteurile nu sunt foarte frumoase, zonele sunt unele mai rustice, da sunt si zone mai populate:)...eu unul acum am cea experienta si o sa mai merg, dar voi fi atent.calatori placute.


Dacă vrei să-ti adaugi părerea, alege intrare sau înregistrează-te dacă nu eşti încă utilizator.

Îţi recomandăm

pentru atenţie