Un mister

Malta

Durata şederii: 16. Jun. 2009.  - 30. Jun. 2009. (14 zi)

1 păreri I Vizualizari: 1 460 Adăugat pe: 09. Oct. 2009. küldd el ismerősödnek
avatar kusea
Vacanta de vara 2009 am petrecut-o in Malta. In ziua decolarii avionului am inceput sa am emotii oare cun va fi acolo, pare un mister chiar si atunci cand pronunti acest cuvant "Malta", cum sunt oamenii acolo, cu ce se ocupa ei???? Multe intrebari, ca de altfel inainte de a pleca in orice alt loc nedescoperit de mine. Am aterizat la orele 7.00 dimineata. Ce sa mai, pe o insula atat de mica un aeroport bine amenajat si primitor. Am fost luati de la aeroport si dusi catre hotel. Pe de o parte si alta a drumului vedeam doar palmieri si tot felul de plante specifice zonei. Unde sunt orasele? Unde sunt oamenii? Mereu ma intrebam. Dupa ceva timp am intrat in primul oras. In comparatie cu orasele noastre, ale maltezilor zunt orasele :). Mare mi-a fost mirarea sa vad cladiri cu arhitectura veche si nu mai inalte de 5-6 etaje. A inceput sa-mi placa. Ajunsi in orasul cazati, Bugibba, abia asteptam sa ma plimb. Chiar daca eram obosita, eram mai curioasa sa vad locurile noi decat sa dorm,cum fac unii.Vreau sa va zic, am fost impresionata de aceste locuri. Orasele ca niste cetati, te pierzi prin ele, dar gasesti pana la urma iesire pentru ca mereu ai dupa ce sa te ghidezi sau intrebi un locuitor si binevoitor iti raspunde sau te conduce pana la acel loc. Cel mai mult mi-a placut - increderea oamenilor si calmul lor. Deseori am vazut masini lasate descuiate sau cu fereastra deschisa chiar in mijlocul campului. Am mers foarte mult pe jos. Mi-a placut sa explorez fiecare particica dina cest mic petec de pamant dar care face cat milioane. Aici gasiti si cea mai curata apa din Marea Mediterana, numai bine sa faci o baie. Multe locuri frumoase si obiective de vazut. Orasele in sine sunt niste obiective care atrag multi turisti.
Pentru a va convinge priviti pozele din albumul Malta. Poate va conving ca vara viitoare sa incercati si voi calatorie in Malta.
Spune-ţi părerea despre această cronică de călătorie!
6 (1 păreri)
Te rugăm să te loghezi pentru a-ţi spune părerea!
Păreri:
kusea - 2009.10.09. 13:05

Vreau sa speicific ca hotelul Relax Inn este in Bugibba si nu in Valetta. Pe site nu era decat o singura optiune asa ca automat sa ales capitala Maltei. :)


Dacă vrei să-ti adaugi părerea, alege intrare sau înregistrează-te dacă nu eşti încă utilizator.

Albumul

evenimentelor

Îţi recomandăm

pentru atenţie