Intamplari „palpitante”

România

Durata şederii: 10. Aug. 2007.  - 17. Aug. 2007. (7 zi)

0 păreri I Vizualizari: 2 984 Adăugat pe: 10. Jul. 2009. küldd el ismerősödnek
avatar anticrisisboy
Odata cu vizitele repetate pe litoralul romanesc, a aparut si dorinta de a incerca ceva diferit, ceva plin de adrenalina. Cursa cu banana parea alegerea perfecta si acel ceva ce trebuie neaparat incercat pentru a completa o vacanta reusita.
Selectarea celor ce vor avea parte de aceasta experienta nu tine cont de prea multe criterii. Astfel, oameni de varste, greutati diferite sunt pozitionati aleator pe minunata banana. Problema a aparut la prima rasturnare, atunci cand am primit un picior in zona fruntii si inca ceva lovituri mai putin grave decat prima. Nu stiu daca a fost de vina forta mea mai redusa sau suprafata alunecoasa, dar la fiecare cotitura mai bruca ma trezeam aruncat in apa, asa ca in scurt timp am inceput sa ma arunc singur, mai ales ca asa evitam si posibilele contacte deloc placute.
Ocuparea primului loc e destul de neplacuta. La acea viteza, stropii de apa „lovesc fara mila”. Din fericire, locurile nu se pastreaza.
In urmatoarele zile m-am limitat doar la cateva plimbari linistite cu hidrobicicleta sau caiacul. Cat despre cursa cu banana, nu cred ca o voi mai incerca prea curand.
Spune-ţi părerea despre această cronică de călătorie!
0 (0 păreri)
Te rugăm să te loghezi pentru a-ţi spune părerea!
Păreri:

Nimeni nu şi-a adăugat părerea!

Dacă vrei să-ti adaugi părerea, alege intrare sau înregistrează-te dacă nu eşti încă utilizator.

Albumul

evenimentelor

Îţi recomandăm

pentru atenţie