Primele amintiri la mare

România

Durata şederii: 14. Jul. 1996.  - 20. Aug. 2008. (4420 zi)

0 păreri I Vizualizari: 1 308 Adăugat pe: 10. Jul. 2009. küldd el ismerősödnek
avatar anticrisisboy

Tichete: litoral  marea  neagra  neptun  saturn 

Litoralul Marii Negre l-am vazut pentru prima oara in vara lui 1996. Aveam 7 ani si aveam sa cunosc orizontul infinit al marii.
Prima imagine a plajei si a valurilor marii mi-a ramas bine intiparita in memorie. Primul „contact” cu apa a fost unul stangaci si retinut, dar dupa putin timp cu greu puteam fi scos din apa.
In anii ce au urmat, litoralul Marii Negre a fost o prioritate in topul personal al destinatiilor de vacanta. Am fost aproape in toate statiunile litoralului romanesc, iar cel mai bine pot spune ca m-am simtit in Saturn, Mamaia si Neptun.
Saturn nu mai e considerata de mult o statiune de top, dar mie imi place la fel de mult ca in vara lui `96. Un prim avantaj al acesteia este pozitionarea langa Mangalia. Astfel, consider ca faleza dintre cele doua locatii este una din cele mai frumoase de pe litoral.
Saturn sta mai putin bine la capitolul plaje. Desi se poate lauda cu niste plaje extinse, nisipul plin de scoici, gramezile de alge sau mai nou privatizarea anumitor portiuni sunt cativa din factorii care aduc un mare minus la imaginea statiunii.
Trecand peste aceste dezavantaje, Saturn ramane o locatie placuta si mult mai accesibila.
De cealalta parte, Neptun ramane o statiune de top. Isi merita cu prisosinta aceasta clasare, mai ales datorita plajelor ingrijite si al aspectului general al intregii locatii.
Un minus ar fi pozitionarea majoritatii locurilor de cazare ceva mai departe de plaja, dar avand in vedere pozitionare celor doua lacuri, drumul catre plaja devine unul mai mult decat placut.
Sunt multe amintiri placute ce ma leaga de litoralul Marii Negre si sper ca vor fi cat mai multe in viitor.
Spune-ţi părerea despre această cronică de călătorie!
8.5 (2 păreri)
Te rugăm să te loghezi pentru a-ţi spune părerea!
Păreri:

Nimeni nu şi-a adăugat părerea!

Dacă vrei să-ti adaugi părerea, alege intrare sau înregistrează-te dacă nu eşti încă utilizator.

Albumul

evenimentelor

Îţi recomandăm

pentru atenţie